Elefantbajs vs. Apbajs

Usch vilken tuuung dag, jättejobbig, trodde att den aldrig skulle ta slut... eller inte. Idag har vi inte fått göra så mycket annorlundare saker från igår; städa på morgonen, göra mat till aporna innan lunchen och sen städa deras burar efter lunchen. Egentligen kunde vi fått gått redan vid 12 eftersom det inte finns någonting för oss att göra, men sen kom vår handledare på att vi kunde städa burarna. Fyyy vad apbajs luktar, jag skojar inte. Det är faktiskt värre än elefantbajset. Det nästan svider i näsan när man andas in ångorna, och tro mig - jag överdriver inte.
Och idag har vi ju haft två tjejer som handledare, eller en egentligen eftersom den andra inte vill prata någon engelska.., och dom verkar jättetrevliga. :)

Ikväll tänker vi "out side the box" när det kommer till film, och tänker välja Planet Earth. Eftersom vi inte direkt lär oss något nytt så tänker vi kolla på lärorika filmer härefter! ;)


Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Apbajs innehåller väl typ ngt liknande ammoniak? Ungefär som råttpiss......eller kopink.Som jag sagt förr.Ni kommer att bli ena hejare på städ.Kramis

2011-10-19 @ 19:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0