Första dagen avklarad!

Och det känns bra! Som Matilda har skrivit så är vi hos elefanterna denna vecka ,och vår handledare där (han heter något på Lak... typ Lakischa... eller inte) är jättetrevlig! Hans engelska är överraskande bra, men uttaldet lite sådär - men huvudsaken är att vi förstår varandra! (Y)

Vi har typ precis kommit tillbaka från att ha handlat lite mer mat, speciellt i frukost väg då vi kände imorse att det inte räckte. Så då köpte vi "flingor" och mjölk... flingorna är typ kakor med chokladbitar i sig. Så kakor och mjölk blir det till frukost imorgon! ;)


Vi fick även besök idag av vår hyresvärd, Greta, och hon kom över med en liten present till oss;  Choklad, kaffe, salami och vin! Delikatesser från Ungern! :D Men vi har konstaterat att chokladen är äcklig, och salamin är god men lite torr. Vi dricker inte kaffe och vinet går ner... ha ha :)
Greta är verkligen jättesnäll mot oss, och vi får även hembiträde en gång i veckan. Och sist men inte minst, det hotellt hon jobbar på erbjuder oss en hel dag på deras spa - helt gratis! Problemet är bara hur vi ska ta oss dit... men det löser vi!

Notis: Alla glor verkligen på oss när vi går på gatan, typ som om vi vore aliens... Så annorlunda är vi väl inte från ungrarna?

Men nu ska vi kolla på skräckfilm, fast vi vet ännu inte vilken. Hörs imorgon! :)

Kommentarer
Postat av: fanny

jag som trodde ni var aliens.... // fanny

rid på elefanterna till spaet??! :)

2011-10-10 @ 20:31:26
Postat av: Mamsingen

Trevligt ni har det.Värsta lyxen.Hoppas att ni känner er mera tillfreds nu när ni har startat praktiken.Fina bilder;)

2011-10-10 @ 21:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0