"Gooden Apetit!"

Allt bra med er där ute i den stora världen?
Själv är det bara bra! Har precis ätit en riktigt god macka med philadelphia och salami med min rumskompis, och nu sitter jag och äter Polly... jag antar att aptiten kommit tillbaka? NAJS PÅ DET!

Aa, och jag måste hålla med Matilda om hur dagen har varit - 5/10. Det finns verkligen inte mycket vi kan göra/ får göra av djurskötarna, speciellt nu när det gäller så stora djur som elefanter... Självklart så förstår vi det, men samtidigt är det väldigt lång tråkigt att bara stå där när alla vimmlar omkring. Men det är dock intressant att se när skötarna tränar elefanterna. Det är rent ut sagt helt otroligt!
Men idag har vi fått gjort lite mer än igår. Och vi fick även utfodra sköldpaddorna som dom har där - som är typ 50 st... minst.

Vad händer senare idag då? Ja det blir väl att skypa med folket hemma och i England, kolla på Jersey Shore som vi missade i söndags och kolla på en film som vanligt innan vi somnar. Och äta salami mackor!! "Soppi"

Vi hade en handledare idag som inte alls kunde engelska., utan pratade endast ungerska och tyska. En gång när hon skulle förklara något så sa hon; "Stock? Stock? You know stock?... oh no, that is deutsch." Så det har varit lite jobbigt att kommunicera med henne när hon inte vet vilket språk hon pratar. Haha men det har gott bra - det har gått "soppi" som hon sa hela tiden! ;)

Och för att fortsätta på Matildas spår om hur jäkla billig matvarorna är här! Vi gick ju förbi den stora marknaden utanför (Ska ta kort på hur det ser ut någon dag, lovar!) och förutom apelsiner så köpte vi vatten. 1.5 liter vatten kostar 3.9 kr... riktigt billigt!

Hörs kanske senare! Búcsú! :)) // Emma


Kommentarer
Postat av: mamsingen

Gott att höra att aptiten är på G igen.Intressant att läsa vad ni är med om.Förstår om ni inte får hålla på med djuren.Men videon var fin.

2011-10-11 @ 20:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0