"Beautiful orangutangs"

Tjoo brüschor!
Denna vecka är vi hos aporna (gorillor och orangutanger). Men vi får inte gå i närheten av aporna som praktikanter tyvärr och vi får inte vara i "gångarna" där aporna hålls när dem är inne. Vi har inte mer kontakt med aporna än besökarna har, alltså att titta på dem genom glasfönster eller galler.
Vi har fått hacka mat åt dem som bestod av rotfrukter, vindruvor, äpplen, tomater, paprika, morötter m.m.
Vi har även fått städa deras anläggning utomhus! Detta är ungefär allt vi har fått göra idag, hade en låååång rast i mitten av dagen och fick sluta vid 3.
Vi slog på stort och köpte 2 palacsintas var också, mmmMmmm:))
Mentorn som vi har nu på apavdelningen är väldigt trevlig och kan (tro det eller ej) ENGELSKA! yeey!
Sen när vi var ute och städade orangutanganläggningen utomhus, så gick det förbi ett gäng med ungerska killar.
Vi stod och krattade och sopade och hade oss, doin´our own thing liksom. så tog de upp sina kameror och skrek "Orangutangs! Beautiful orangutangs!" och tog en massa kort på oss. som om vi inte skämdes nog med att sopa och städa?... Men dem tröttnade på att fota mig och Emma efter några minuter och fortsatte då sin vandring genom budapests vackra zoo.
Sammanträffningsvis(är det ens ett ord?) så tittade vi på en film igårkväll som heter " The rise of the planet of the apes", en jätte bra och sorglig film! Grät som ett svin gjorde jag.
Efter jobbet gick vi igenom fruktmarknaden igen och fick med oss toalettpapper, nudlar, toffifee och flaskvatten hem. ÄNTLIGEN KAN VI TORKA OSS EFTER VÅRA TOALETTBESÖK!
Nu är vi båda nyduschade och jag ska göra lite nudlar innan vår traditionella filmkväll börjar.
Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Tur att killarna tycker att ni är söta.Bra att ni köpt toapapper med tanke på att det luktat elefant....hos er;)Tråkigt att inget händer,men kämpa på.Kramis

2011-10-17 @ 20:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0