Vi är inte så olika ändå!

På förmiddagen fick vi kratta löv i orangutangernas uteanläggning och det tog över en timme!
Anläggningen är så sjukt stor, så jag är stolt.
Sedan fick vi, som vanligt, göra iordning mat åt aporna. Blir så avundsjuk på vad dem får äta till frukost varje dag. Blodapelsiner, melon, ananas, kiwi m.m. och till det får dem TÉ!! haha, så coolt hur lika dem är oss människor.
Kom på att vi inte har skrivit så mycket om lunchen som vi får på zoo:t. Det finns i allafall bara En restaurang och där är det "bricklunch" som gäller. Maten brukar oftast få 5 av 10 i betyg av oss. Ungrare har inte kommit på vad sås är för något, så maten tenderar att vara lite..hmm torr...
Det enda man kan äta till är ketchup eller majonäs.
Sen är det gratis för personalen att få kolsyrat vatten till, men vanligt kranvatten kostar. hihi förstår inte var dem får allt ifrån...ungrarna är så roliga.
På eftermiddagen gjorde vi rent matboxarna och vi fick sluta halv 3 idag igen.
Känner mig lite bitter nu för att vi varken har något godis hemma och vi fick inte heller någon palacsinta efter lunchen. Det är nämligen så att det jobbar två kvinnor i "palacsinta-huset", den ena är jäääääätte gammal och den andra är runt 20. Två palacsintor kostar 210 forint, men när gamlingen står i kassan så får vi bara EN palacsinta för 210 forint. Hon kan inte heller någon engelska, så det är ingen idé att försöka förklara för henne att vi ska ha två för det priset. Pojkvännen min ville se en video på när gorillahanen blir arg och slår i fönstret, så jag ska försöka lägga upp en video på det om ett tag. Hoppas att det går att se allt!

Ha det bra tills dess! / M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0